Veelgestelde vragen over Beat Park

Beat Park is een nieuw concept in België en ook voor ons dus een enorm spannende uitdaging.

We antwoorden graag op al jullie vragen, en hebben hieronder de meest gestelde vragen al even beantwoord.

Eens de opening van de eerste Beat Park locatie(s) en de programmatie hiervan concreter zijn, zullen we alle verdere praktische informatie met jullie delen.

Wat is Beat Park?

Beat Park wil op meerdere locaties een unieke ‘drive-in’ concert of festival ervaring aanbieden, waarbij je vanuit je wagen geniet van live-optredens van artiesten en dj’s. Door de jarenlange ervaring van het team organisatoren dat betrokken is achter de schermen van Beat Park en het inschakelen van vak-professionals op gebied van veiligheid, mobiliteit, techniek en show producties, streeft Beat Park ernaar om dé referentie te worden op het gebied van deze alternatieve entertainment beleving.

Wanneer opent het eerste Beat Park zijn deuren?

We hopen om de eerste Beat Park locatie in de loop van juni te mogen openen. Meer informatie over data en locaties maken we zo snel mogelijk bekend op onze website. Alles onder voorbehoud natuurlijk van wat de Nationale Veiligheidsraad de komende tijd beslist.

Waar kunnen we Beat Park locaties verwachten?

We zijn momenteel volop in gesprek met verschillende steden verspreid over heel België. Eens de locaties definitief bevestigd zijn, en we groen licht krijgen van het lokale bestuur, zullen we dit bekend maken. Ook hier hangt veel af van de nadere bepalingen vanuit de Nationale Veiligheidsraad.

Hoeveel zal een kaartje voor Beat Park kosten?

Ticketprijzen zullen bepaald worden afhankelijk van het aantal data dat we events mogen organiseren en van de capaciteit van wagens die we kunnen ontvangen. Een kaartje koop je per wagen, dus per persoon zal je een stuk goedkoper uitkomen dan een gemiddeld kaartje voor een concert of festival.

Wie is de organisatie van Beat Park?

Beat Park is een initiatief van een groep Belgische en Nederlandse event professionals die al jaren grote evenementen en festivals organiseren in België en Nederland. Inmiddels is het team in volle uitbreiding om dit project maximale slaagkansen te bieden.

Waarom komen jullie met dit initiatief?

Het wegvallen van deze festivalzomer door de corona pandemie is een zware klap voor de hele sector. Plots is onze normaal overvolle agenda leeg.

‘Niets doen’ zit niet in onze aard, en een zomer zonder muziekbeleving is voor ons, net als voor iedere muziekliefhebber en festivalganger, simpelweg ondenkbaar. Met Beat Park willen we die leegte invullen en een creatief antwoord bieden.

Hoe garanderen jullie de veiligheid van de bezoekers en artiesten?

De veiligheid van onze medewerkers, artiesten en bezoekers is onze absolute prioriteit.

Daarom hebben we een groep veiligheidsexperts ingeschakeld die gedetailleerde plannen voor aan het opstellen zijn.

Waarom kondigen jullie dit al aan, ondanks dat het nog niet zeker is dat Beat Park kan doorgaan?

We kondigen dit nu al aan omdat we aan Belgische muziekliefhebbers en de hele sector willen laten weten dat wij ons vol inzetten om dit te realiseren. We hopen dat politici het initiatief ook toejuichen want een zomer zonder enige vorm van entertainment, dat is gewoon on-Belgisch.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie